Bostadsrätt i Nordmaling

Annons:
Lediga bostadsrätter i Nordmaling - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Nordmaling. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Nordmaling. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Nordmaling. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Nordmaling från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Nordmaling.
Annons:

Bostadsrätt i Nordmaling

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Nordmaling.

Nordmalingshus AB
Kungsv. 51
914 32 Nordmaling


BRF Nyckelpigan
Trädgårdsg. 35
914 33 NORDMALING


Norrhus Fastighetsbyrå AB
Kyrkog. 1 C
914 33 NORDMALING

Annons:

Köpa bostadsrätt i Nordmaling

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Nordmaling finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Nordmaling. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Nordmaling. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Nordmaling kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Nordmaling.

Bostadsrättsfakta om orten Nordmaling

I Nordmaling finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nordmaling - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Nordmaling:

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Här kan du läsa mer om Nordmaling om du vill veta mer om Nordmaling än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Nordmaling.

I Nordmaling hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nordmaling på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: