Bostadsrätt i Obbola

Annons:
Lediga bostadsrätter i Obbola - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Obbola. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Obbola. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Obbola. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Obbola från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Obbola.
Annons:

Bostadsrätt i Obbola

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Obbola.

Trappan I Obbola Kooperativ Hyresrättsförening
Blomv. 14
913 42 Obbola


Graufiko AB
Linjev. 60
913 42 Obbola


Md Obbola Fastigheter AB
Linjev. 60
913 42 Obbola


Kakelman&Klinker
Notv. 10
913 42 Obbola


Richard Öhman AB
Lilltuvan 5
913 42 Obbola

Annons:

Köpa bostadsrätt i Obbola

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Obbola finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Obbola. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Obbola. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Obbola kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Obbola.

Bostadsrättsfakta om orten Obbola

I Obbola finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Obbola - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Obbola:

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du läsa mer om Obbola om du vill veta mer om Obbola än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Obbola.

I Obbola hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Obbola på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: