Bostadsrätt i Röbäck

Annons:
Lediga bostadsrätter i Röbäck - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Röbäck. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Röbäck. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Röbäck. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Röbäck från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Röbäck.
Annons:

Bostadsrätt i Röbäck

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Röbäck.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Röbäckshus Nr 1
Rosettv. 1
904 41 Röbäck


Umitec Service AB
Svidjev. 52
904 40 RÖBÄCK


No Wha AB
Sönkmyrv. 6 A
904 40 RÖBÄCK


Global Tegs AB
Tallåsv. 12
904 40 RÖBÄCK


Patrik Näslund Förvaltning AB
Skravelsjöv. 39
904 40 RÖBÄCK


Sandbacken i Umeå KB
Svidjev. 8
904 40 RÖBÄCK


Byma Säfsten AB
Skravelsjöv. 9 B
904 40 RÖBÄCK

Annons:

Köpa bostadsrätt i Röbäck

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Röbäck finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Röbäck. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Röbäck. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Röbäck kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Röbäck.

Bostadsrättsfakta om orten Röbäck

I Röbäck finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Röbäck - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Röbäck:

Röbäck är en tätort i Umeå kommun, belägen vid Umeälvens södra strand, och en av Umeås stadsdelar. Sydost om tätorten finns en bebyggelse, söder om Röbäcks kapell, som av SCB avgränsats till en småort namnsatt till Röbäck södra.

Yta: 118,78 hektar
Invånarantal: 2230, år 2010

Här kan du läsa mer om Röbäck om du vill veta mer om Röbäck än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Röbäck.

I Röbäck hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Röbäck på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: