Bostadsrätt i Sävar

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sävar - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sävar. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sävar. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sävar. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Sävar från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sävar.
Annons:

Bostadsrätt i Sävar

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sävar.

Umeå Nykterhetsvänners Byggnadsförening
Kyrkv. 22
918 31 SÄVAR


Sävar Bys Samfällighetsförening
Granv. 7 A
918 32 Sävar


AL i Umeå AB
Sportlovsv. 8
918 32 Sävar


Olofssons Bilservice i Sävar
Påsklovsv. 8
918 32 Sävar

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sävar

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sävar finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sävar. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sävar. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sävar kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sävar.

Bostadsrättsfakta om orten Sävar

I Sävar finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sävar - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sävar:

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du läsa mer om Sävar om du vill veta mer om Sävar än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sävar.

I Sävar hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sävar på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: