Bostadsrätt i Sorsele

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sorsele - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sorsele. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sorsele. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sorsele. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Sorsele från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sorsele.
Annons:

Bostadsrätt i Sorsele

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sorsele.

Sorselestugan
Långg. 12
924 31 Sorsele


Sundströms I Sorsele AB
Långg. 9
924 31 Sorsele


Sorselebo AB
Burev. 4
924 31 Sorsele

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sorsele

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sorsele finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sorsele. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sorsele. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sorsele kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sorsele.

Bostadsrättsfakta om orten Sorsele

I Sorsele finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sorsele - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sorsele:

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du läsa mer om Sorsele om du vill veta mer om Sorsele än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sorsele.

I Sorsele hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sorsele på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: