Bostadsrätt i Storuman

Annons:
Lediga bostadsrätter i Storuman - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Storuman. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Storuman. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Storuman. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Storuman från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Storuman.
Annons:

Bostadsrätt i Storuman

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Storuman.

Nilssons Bygg & Måleri AB
Skolg. 10
923 31 STORUMAN


Fastighets AB Umluspen
Järnvägsg. 30 A
923 31 STORUMAN


Hsb BRF Skomakaren I Storuman
Skolg. 2
923 31 STORUMAN


Hsb Bostadsrättsförening Bergbacka i Storuman
Blå vägen 229
923 31 STORUMAN


SumBo AB
Bondev. 1
923 32 Storuman

Annons:

Köpa bostadsrätt i Storuman

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Storuman finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Storuman. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Storuman. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Storuman kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Storuman.

Bostadsrättsfakta om orten Storuman

I Storuman finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Storuman - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Storuman:

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan du läsa mer om Storuman om du vill veta mer om Storuman än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Storuman.

I Storuman hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Storuman på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: