Bostadsrätt i Tavelsjö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tavelsjö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tavelsjö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tavelsjö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tavelsjö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Tavelsjö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tavelsjö.
Annons:

Bostadsrätt i Tavelsjö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tavelsjö.

Tws Jord, Skog & Ord
Heleneborg 26
922 67 Tavelsjö


Svärtan Fastighets AB
Svedjan 54
922 66 TAVELSJÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tavelsjö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tavelsjö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tavelsjö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tavelsjö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tavelsjö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tavelsjö.

Bostadsrättsfakta om orten Tavelsjö

I Tavelsjö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tavelsjö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tavelsjö:

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan du läsa mer om Tavelsjö om du vill veta mer om Tavelsjö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tavelsjö.

I Tavelsjö hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tavelsjö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: