Bostadsrätt i Vännäsby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vännäsby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vännäsby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vännäsby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vännäsby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Vännäsby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vännäsby.
Annons:

Bostadsrätt i Vännäsby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vännäsby.

ty system ekonomiska förening
Umev. 196
911 35 VÄNNÄSBY


Henna Fastigheter I Vännäs AB
Företagsv. 9
911 35 VÄNNÄSBY


Fvc Fastigheter AB
Umev. 115
911 36 Vännäsby


Fastighetsskötare Direkt Umeå AB
Umev. 190
911 36 Vännäsby


Pehr & Lena AB
Hamrénsv. 13
911 36 Vännäsby


P C Norrmans Fastighet och Bygg HB
Hästhovsv. 30
911 35 VÄNNÄSBY


Lundgrens Fastighetsbyrå
S. Promenaden 16
911 35 VÄNNÄSBY

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vännäsby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vännäsby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vännäsby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vännäsby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vännäsby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vännäsby.

Bostadsrättsfakta om orten Vännäsby

I Vännäsby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vännäsby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vännäsby:

Vännäsby är en tätort i Vännäs kommun belägen cirka 4 kilometer öster om Vännäs. Orten ligger där Vindelälven och Umeälven flyter samman. Blå vägen (E12) och riksväg 92 går nära Vännäsby. Orten är känd sedan 1500-talet under namn som Vännäs och Wendenäs.

Yta: 187,07 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du läsa mer om Vännäsby om du vill veta mer om Vännäsby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vännäsby.

I Vännäsby hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vännäsby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: