Bostadsrätt i Alnö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Alnö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Alnö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Alnö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Alnö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Alnö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Alnö.
Annons:

Bostadsrätt i Alnö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Alnö.

Moajoh Fastigheter I Sundsvall AB
Sågverksv. 124
865 91 ALNÖ


Hsb Bostadsrättsförening Eken i Sundsvall
Ekv. 5
865 31 ALNÖ


Futurelearning, Sweden AB
Fiskebåtsv. 40
865 32 Alnö


Mina Fastigheter I Sundsvall AB
Styrbordsv. 16
865 31 ALNÖ


Hsb Bostadsrättsförening Wii i Sundsvall
Färjev. 31
865 31 ALNÖ


Hsb Bostadsrättsförening Starkotter i Sundsvall
Färjev. 27
865 31 ALNÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Alnö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Alnö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Alnö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Alnö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Alnö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Alnö.

Bostadsrättsfakta om orten Alnö

I Alnö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Alnö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Alnö:

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Här kan du läsa mer om Alnö om du vill veta mer om Alnö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Alnö.

I Alnö hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Alnö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: