Bostadsrätt i Bollstabruk

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bollstabruk - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bollstabruk. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bollstabruk. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bollstabruk. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Bollstabruk från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bollstabruk.
Annons:

Bostadsrätt i Bollstabruk

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bollstabruk.

R Pahlins Bygg, AB
Holmnäsv. 13 A
873 30 Bollstabruk


Könberg, Örjan
Norum 115
873 92 Bollstabruk

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bollstabruk

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bollstabruk finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bollstabruk. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bollstabruk. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bollstabruk kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bollstabruk.

Bostadsrättsfakta om orten Bollstabruk

I Bollstabruk finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bollstabruk - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bollstabruk:

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du läsa mer om Bollstabruk om du vill veta mer om Bollstabruk än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bollstabruk.

I Bollstabruk hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bollstabruk på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: