Bostadsrätt i Fränsta

Annons:
Lediga bostadsrätter i Fränsta - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Fränsta. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Fränsta. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Fränsta. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Fränsta från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Fränsta.
Annons:

Bostadsrätt i Fränsta

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Fränsta.

Aitola Holding AB
Stationsg. 6
840 12 Fränsta


Bostadsrättsförening Fränsta
Kantorsg. 12
840 12 Fränsta


Taxi & Specialfordon I Fränsta AB
Badhusv. 2
840 12 Fränsta


Får Jo konf. o. PR
Fränstav. 225
840 12 Fränsta


Tälje Service Partner
Fränstav. 253
840 12 Fränsta


Ad Of Sweden AB
Tunforsg. 5
840 12 Fränsta

Annons:

Köpa bostadsrätt i Fränsta

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Fränsta finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Fränsta. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Fränsta. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Fränsta kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Fränsta.

Bostadsrättsfakta om orten Fränsta

I Fränsta finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fränsta - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Fränsta:

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om Fränsta om du vill veta mer om Fränsta än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Fränsta.

I Fränsta hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fränsta på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: