Bostadsrätt i Härnösand

Annons:
Lediga bostadsrätter i Härnösand - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Härnösand. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Härnösand. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Härnösand. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 17 olika bostadsförmedlarna i Härnösand från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Härnösand.
Annons:

Bostadsrätt i Härnösand

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Härnösand.

Härnösandshus, AB
Nybrog. 13
871 31 Härnösand


Svensk Fastighetsförmedling
Nybrog. 6
871 30 HÄRNÖSAND


Norrländska Skogsbyrån
Granudden 24
871 40 Härnösand


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Köpmang. 13
871 30 HÄRNÖSAND


Pronova Fastighetsanalys AB
Sälstensgränd 9
871 33 Härnösand


Riksbyggens Bostadsrättsförening Docenten
Brunnshusg. 22 D
871 32 HÄRNÖSAND


Brf Vretgränd
Brunnshusg. 27
871 32 HÄRNÖSAND


Bostadsrättsföreningen Sirius
Tullportsg. 3
871 41 HÄRNÖSAND


Hsb BRF Tuppen I Härnösand
Hospitalsg. 5
871 31 Härnösand


Westerlind Fastigheter
Fiskareg. 4 A
871 33 Härnösand


BRF Advokaten
Brunnshusg. 23 B
871 32 HÄRNÖSAND


Brf Mellanholmen Upa
Garvareg. 6 C
871 31 Härnösand


BRF Fiskaren
Mv Hyresfastigheter HB
Brunnshusg. 15 B
871 32 HÄRNÖSAND


Stigsjö Affärscentrum Ek. För.
Brunne 206
871 92 HÄRNÖSAND


Brf Repstegen
Theodor Hellmans v. 56
871 51 Härnösand


Brf Seglaren
Bergsg. 3
871 30 HÄRNÖSAND

Annons:

Köpa bostadsrätt i Härnösand

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Härnösand finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Härnösand. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Härnösand. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Härnösand kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Härnösand.

Bostadsrättsfakta om orten Härnösand

I Härnösand finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Härnösand - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Härnösand:

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan du läsa mer om Härnösand om du vill veta mer om Härnösand än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Härnösand.

I Härnösand hittade vi sammanlagt 17 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Härnösand på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: