Bostadsrätt i Kramfors

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kramfors - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kramfors. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kramfors. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kramfors. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Kramfors från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kramfors.
Annons:

Bostadsrätt i Kramfors

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kramfors.

Krambo Bostads AB
Biblioteksg. 10
872 30 KRAMFORS


Eriksson, Byggnads AB Lennart
Industriv. 57
872 32 KRAMFORS


Brf Stadion Kramfors
Radhusv. 10 F
872 31 Kramfors


BRF Gjutaren
Limstag. 10
872 30 KRAMFORS


Industrifastigheter I Kramfors AB
Gränsg. 60
872 32 KRAMFORS


Brf Kungsängen
Kungsg. 14 C
872 30 KRAMFORS


BRF Björstakullen
Åsg. 3 A
872 35 Kramfors

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kramfors

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kramfors finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kramfors. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kramfors. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kramfors kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kramfors.

Bostadsrättsfakta om orten Kramfors

I Kramfors finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kramfors - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kramfors:

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du läsa mer om Kramfors om du vill veta mer om Kramfors än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kramfors.

I Kramfors hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kramfors på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: