Bostadsrätt i Långviksmon

Annons:
Lediga bostadsrätter i Långviksmon - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Långviksmon. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Långviksmon. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Långviksmon. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Långviksmon från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Långviksmon.
Annons:

Bostadsrätt i Långviksmon

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Långviksmon.

Xfem Egendom AB
Hemling 432 B
890 51 LÅNGVIKSMON

Annons:

Köpa bostadsrätt i Långviksmon

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Långviksmon finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Långviksmon. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Långviksmon. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Långviksmon kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Långviksmon.

Bostadsrättsfakta om orten Långviksmon

I Långviksmon finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Långviksmon - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Långviksmon:

Långviksmon är en tätort i Örnsköldsviks kommun beläget längs Norra stambanan cirka 50 km norr om Örnsköldsvik. Vid järnvägslinjen låg hållplatsen Långviksmon.

Yta: 63,83 hektar
Invånarantal: 221, år 2010

Här kan du läsa mer om Långviksmon om du vill veta mer om Långviksmon än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Långviksmon.

I Långviksmon hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Långviksmon på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: