Bostadsrätt i Liden

Annons:
Lediga bostadsrätter i Liden - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Liden. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Liden. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Liden. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Liden från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Liden.
Annons:

Bostadsrätt i Liden

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Liden.

Bra Boende I Liden, AB
Husåsv. 21 A
860 41 LIDEN


BRF Liden
Lidenv. 68
860 41 LIDEN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Liden

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Liden finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Liden. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Liden. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Liden kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Liden.

Bostadsrättsfakta om orten Liden

I Liden finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Liden - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Liden:

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Här kan du läsa mer om Liden om du vill veta mer om Liden än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Liden.

I Liden hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Liden på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: