Bostadsrätt i Ljungaverk

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ljungaverk - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ljungaverk. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ljungaverk. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ljungaverk. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Ljungaverk från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ljungaverk.
Annons:

Bostadsrätt i Ljungaverk

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ljungaverk.

Hjelm Invest HB
Ängsv. 23
840 10 Ljungaverk


Hem & Fastighet Service I Ljungaverk AB
Folkets Husv. 38
840 10 Ljungaverk

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ljungaverk

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ljungaverk finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ljungaverk. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ljungaverk. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ljungaverk kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ljungaverk.

Bostadsrättsfakta om orten Ljungaverk

I Ljungaverk finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljungaverk - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ljungaverk:

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungaverk om du vill veta mer om Ljungaverk än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ljungaverk.

I Ljungaverk hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljungaverk på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: