Bostadsrätt i Njurunda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Njurunda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Njurunda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Njurunda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Njurunda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Njurunda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Njurunda.
Annons:

Bostadsrätt i Njurunda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Njurunda.

Lubbavikens Förvaltnings AB
Lubban 128
862 96 Njurunda


Tid & Rum I Åre AB
Lassöviken 110
862 96 Njurunda


George Nyström Byggkonsult AB
Turistv. 4
862 40 NJURUNDA


2bk Förvaltning AB
Björn 162
862 96 Njurunda


BRF Solberg, Njurunda
Stångomsv. 2
862 40 NJURUNDA


Burstenen AB
Njurundav. 105
862 41 Njurunda


10 i Sundsvall, AB
Myre 101
862 95 NJURUNDA


Joakim Sundqvist Fastigheter AB
Solbergsv. 56
862 94 Njurunda

Annons:

Köpa bostadsrätt i Njurunda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Njurunda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Njurunda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Njurunda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Njurunda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Njurunda.

Bostadsrättsfakta om orten Njurunda

I Njurunda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Njurunda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Njurunda:

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här kan du läsa mer om Njurunda om du vill veta mer om Njurunda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Njurunda.

I Njurunda hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Njurunda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: