Bostadsrätt i Ramsele

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ramsele - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ramsele. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ramsele. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ramsele. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Ramsele från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ramsele.
Annons:

Bostadsrätt i Ramsele

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ramsele.

Ramsele Fastighet och Värdepapperförvaltning AB
Torgg. 1
880 40 RAMSELE

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ramsele

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ramsele finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ramsele. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ramsele. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ramsele kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ramsele.

Bostadsrättsfakta om orten Ramsele

I Ramsele finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ramsele - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ramsele:

Ramsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Ramsele socken, belägen vid Faxälven och länsväg 331. Riksarkivets avdelning SVAR (Svensk arkivinformation) har sitt kontor här.

Yta: 196,67 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du läsa mer om Ramsele om du vill veta mer om Ramsele än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ramsele.

I Ramsele hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ramsele på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: