Bostadsrätt i Sundsvall

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sundsvall - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sundsvall. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sundsvall. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sundsvall. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 16 olika bostadsförmedlarna i Sundsvall från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sundsvall.
Annons:

Bostadsrätt i Sundsvall

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sundsvall.

Mitthem AB
S. Järnvägsg. 31
852 37 SUNDSVALL


Hedern Fastigheter
Verkstadsg. 4
856 33 SUNDSVALL


Peab
Thuleg. 16 A
852 32 Sundsvall


Tvättbjörnen Förvaltning AB
Björneborgsg. 41
854 60 SUNDSVALL


Svensk Fastighetsförmedling
Rådhusg. 25
852 32 Sundsvall


Mäklarringen
Nybrog. 22 B
852 31 SUNDSVALL


ERA Bomäklarna i Sundsvall AB
Storg. 10
852 30 Sundsvall


Högmans Fastighetsförmedling
Bergsg. 5
852 36 Sundsvall


SkandiaMäklarna
Sjög. 9
852 34 Sundsvall


Riksbyggen
Skolhusallén 9
852 32 Sundsvall


Sbc Sveriges Bostadsrättscentrum AB
Trädgårdsg. 4
852 31 SUNDSVALL


Mäklarhuset i Sundsvall AB
Esplanaden 9
852 31 SUNDSVALL


Engberg Event & Evenemang
Sjög. 13
852 34 Sundsvall


Fläsians Camping & Stugor
Norrstigen 15
854 68 SUNDSVALL


Faculta Fastigheter AB
060 - 19 66 90



Fastighetsbyrån I Sundsvall, AB
Storg. 2
852 30 Sundsvall

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sundsvall

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sundsvall finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sundsvall. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sundsvall. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sundsvall kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sundsvall.

Bostadsrättsfakta om orten Sundsvall

I Sundsvall finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sundsvall - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sundsvall:

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du läsa mer om Sundsvall om du vill veta mer om Sundsvall än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sundsvall.

I Sundsvall hittade vi sammanlagt 16 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sundsvall på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: