Bostadsrätt i Ullånger

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ullånger - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ullånger. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ullånger. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ullånger. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Ullånger från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ullånger.
Annons:

Bostadsrätt i Ullånger

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ullånger.

Lennart Wiberg Fastigheter
Fjällv. 1 -A
870 32 ULLÅNGER


Nova Fastigheter HB
Salum 212
870 32 ULLÅNGER


Bygg Böhlenius
Edånger 128
870 32 ULLÅNGER

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ullånger

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ullånger finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ullånger. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ullånger. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ullånger kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ullånger.

Bostadsrättsfakta om orten Ullånger

I Ullånger finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ullånger - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ullånger:

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånarantal: 626, år 2010

Här kan du läsa mer om Ullånger om du vill veta mer om Ullånger än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ullånger.

I Ullånger hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ullånger på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västernorrland.
Annons: