Bostadsrätt i Kolsva

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kolsva - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kolsva. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kolsva. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kolsva. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Kolsva från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kolsva.
Annons:

Bostadsrätt i Kolsva

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kolsva.

Brf Strandbrinken
Hammarv. 29 H
731 12 Kolsva


Robo I Kolsva AB
Svedjev. 23
731 11 KOLSVA


BRF Hedströmmen
Bergslagsv. 125 A
731 12 Kolsva


Bostadsrättsföreningen Bergstena
Bergslagsv. 109 A
731 11 KOLSVA


Johan Ackesten Fastighetsförvaltning
Jönsarbo 1
731 15 KOLSVA


BRF Kolsvagården
Hammarv. 30
731 12 Kolsva


Bostadsrättsföreningen Flygaren
Kärrv. 3
731 11 KOLSVA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kolsva

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kolsva finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kolsva. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kolsva. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kolsva kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kolsva.

Bostadsrättsfakta om orten Kolsva

I Kolsva finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kolsva - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kolsva:

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du läsa mer om Kolsva om du vill veta mer om Kolsva än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kolsva.

I Kolsva hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kolsva på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västmanland.
Annons: