Bostadsrätt i Kungsör

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kungsör - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kungsör. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kungsör. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kungsör. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Kungsör från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kungsör.
Annons:

Bostadsrätt i Kungsör

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kungsör.

Bostadsrättsföreningen Kungsladugården
Ynglingag. 4
736 33 KUNGSÖR


Fastighetsbyrån
Drottningg. 11
736 31 KUNGSÖR


Gt Modulhus AB
Tornv. 13
736 31 KUNGSÖR


Brf Kyrkvärden
Odeng. 4 A
736 30 Kungsör


BRF Mästaren 1 I Kungsör
Stallmästareg. 5 B
736 32 Kungsör


Kungsörs Fastighets AB
Kinnekullev. 9 A
736 34 Kungsör


Rijads Café
Drottningg. 13 A
736 31 KUNGSÖR

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kungsör

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kungsör finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kungsör. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kungsör. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kungsör kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kungsör.

Bostadsrättsfakta om orten Kungsör

I Kungsör finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungsör - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kungsör:

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungsör om du vill veta mer om Kungsör än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kungsör.

I Kungsör hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungsör på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västmanland.
Annons: