Bostadsrätt i Möklinta

Annons:
Lediga bostadsrätter i Möklinta - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Möklinta. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Möklinta. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Möklinta. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Möklinta från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Möklinta.
Annons:

Bostadsrätt i Möklinta

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Möklinta.

Brf Kabinen
Grimkärrsv. 5 A
733 75 Möklinta


Bonnevier Hem och Vila HB
Åsv. 48 A
733 75 Möklinta


Byggplanering Ingemar Pettersson
Sundsbacka 100
733 99 Möklinta

Annons:

Köpa bostadsrätt i Möklinta

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Möklinta finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Möklinta. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Möklinta. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Möklinta kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Möklinta.

Bostadsrättsfakta om orten Möklinta

I Möklinta finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Möklinta - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Möklinta:

Möklinta är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Möklinta socken i Västmanland, belägen drygt 20 km norr om Sala och ca 10 km söder om Bysjön (Dalälven).

Yta: 98,67 hektar
Invånarantal: 358, år 2010

Här kan du läsa mer om Möklinta om du vill veta mer om Möklinta än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Möklinta.

I Möklinta hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Möklinta på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västmanland.
Annons: