Bostadsrätt i Sala

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sala - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sala. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sala. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sala. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Sala från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sala.
Annons:

Bostadsrätt i Sala

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sala.

Salabostäder AB - ett bolag ägt av Sala Kommun
Brunnsg. 31
733 31 Sala


Fastighetsbyrån
Fredsg. 22
733 30 SALA


Mäklarhuset i Sala AB
Norrbergsg. 10
733 39 Sala


Riksbyggen
Bergslagsg. 7
733 32 SALA


Connbec Fastigheter AB
Aguélig. 17
733 30 SALA


Bo i Sala AB
Östersala 100
733 91 Sala


Svensk Fastighetsförmedling
Rådmansg. 3
733 30 SALA


Riksbyggens Brf Salahus Nr 9
Bergslagsg. 24 C
733 32 SALA


Annemaja Entreprenad AB
Forsellesg. 8
733 33 Sala


Fristedts Herrekipering AB
Rådhusg. 11
733 30 SALA


Företagarna i Sala
Aguélig. 10
733 38 SALA


BRF Tule
Sveag. 3
733 32 SALA


BRF Sölvköparen
Kungsg. 7
733 30 SALA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sala

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sala finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sala. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sala. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sala kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sala.

Bostadsrättsfakta om orten Sala

I Sala finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sala - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sala:

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om Sala om du vill veta mer om Sala än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sala på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västmanland.
Annons: