Bostadsrätt i Salbohed

Annons:
Lediga bostadsrätter i Salbohed - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Salbohed. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Salbohed. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Salbohed. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Salbohed från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Salbohed.
Annons:

Bostadsrätt i Salbohed

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Salbohed.

Mackeb AB
Gussjö 121
733 63 Salbohed


Järnäpplet Fastighets AB
Hassmyra 125
733 63 Salbohed


Marielund Ökvist & Johansson i Sala AB
Kopparbergsv. 64
733 63 Salbohed


Jason AB
Hassmyra 125
733 63 Salbohed


Videunge Design By Annsan
Sörsalbo Ängsholmen 105
733 63 Salbohed


F-Comm AB
Vevde 136
733 63 Salbohed

Annons:

Köpa bostadsrätt i Salbohed

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Salbohed finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Salbohed. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Salbohed. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Salbohed kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Salbohed.

Bostadsrättsfakta om orten Salbohed

I Salbohed finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Salbohed - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Salbohed:

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du läsa mer om Salbohed om du vill veta mer om Salbohed än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Salbohed.

I Salbohed hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Salbohed på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västmanland.
Annons: