Bostadsrätt i Skultuna

Annons:
Lediga bostadsrätter i Skultuna - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Skultuna. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Skultuna. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Skultuna. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Skultuna från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Skultuna.
Annons:

Bostadsrätt i Skultuna

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Skultuna.

Alf Ulfwin I Gamla Bryggeriet Skultuna A
G. Bryggeriet 1
726 30 SKULTUNA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Skultuna

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Skultuna finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Skultuna. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Skultuna. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Skultuna kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Skultuna.

Bostadsrättsfakta om orten Skultuna

I Skultuna finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skultuna - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Skultuna:

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Här kan du läsa mer om Skultuna om du vill veta mer om Skultuna än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Skultuna.

I Skultuna hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skultuna på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västmanland.
Annons: