Bostadsrätt i Surahammar

Annons:
Lediga bostadsrätter i Surahammar - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Surahammar. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Surahammar. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Surahammar. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 12 olika bostadsförmedlarna i Surahammar från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Surahammar.
Annons:

Bostadsrätt i Surahammar

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Surahammar.

Surahammarshus AB
Knuthagsg. 51
735 35 Surahammar


Peab
Österg. 90 -92
735 32 SURAHAMMAR


BRF Orren Nr 2-5
Österg. 70 B
735 33 Surahammar


BRF Ran Nr 1
Kapellg. 1 C
735 31 Surahammar


BRF Staren Nr 7
Orrspelsg. 1
735 37 Surahammar


T. Ekström Fastigheter AB
Tallg. 6
735 33 Surahammar


BRF Brage Nr 7
Kapellg. 6 B
735 31 Surahammar


BRF Björnen Nr 1
Österg. 80 A
735 33 Surahammar


BRF Gladan
Sveav. 10 B
735 32 SURAHAMMAR


BRF Tjädern Nr 1
Österg. 58 B
735 33 Surahammar


Kedhall AB
Österg. 78 A
735 33 Surahammar


BRF Sleipner Nr 2
Hallonv. 7 A
735 37 Surahammar

Annons:

Köpa bostadsrätt i Surahammar

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Surahammar finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Surahammar. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Surahammar. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Surahammar kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Surahammar.

Bostadsrättsfakta om orten Surahammar

I Surahammar finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Surahammar - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Surahammar:

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan du läsa mer om Surahammar om du vill veta mer om Surahammar än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Surahammar.

I Surahammar hittade vi sammanlagt 12 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Surahammar på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västmanland.
Annons: