Bostadsrätt i Axvall

Annons:
Lediga bostadsrätter i Axvall - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Axvall. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Axvall. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Axvall. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Axvall från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Axvall.
Annons:

Bostadsrätt i Axvall

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Axvall.

Ruwack Fastighetsförvaltning AB
Öglunda Hasselstigen 3
532 92 AXVALL


Stuteri Lunne Gård
St. Ekeberg 5
532 92 AXVALL


BRF Tranumsgården
Tranumsv. 4 F
532 72 AXVALL


Falköpings Idrottspoliklinik AB
Skärv Persbo 1
532 92 AXVALL

Annons:

Köpa bostadsrätt i Axvall

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Axvall finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Axvall. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Axvall. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Axvall kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Axvall.

Bostadsrättsfakta om orten Axvall

I Axvall finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Axvall - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Axvall:

Axvall är en tätort i Skara kommun i Västra Götalands län. Orten ligger till största delen i Norra Vings socken, men den norra delen tillhör Skärvs socken och en del ligger i Norra Lundby socken. Axvall ligger 10 minuter från Skara och 40 minuter från Skövde centrum.

Yta: 110,30 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Här kan du läsa mer om Axvall om du vill veta mer om Axvall än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Axvall.

I Axvall hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Axvall på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: