Bostadsrätt i Billdal

Annons:
Lediga bostadsrätter i Billdal - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Billdal. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Billdal. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Billdal. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Billdal från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Billdal.
Annons:

Bostadsrätt i Billdal

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Billdal.

Mäklarfirman Jonson & Jonson AB
KB Västkupan Nr 7
Billdals Häggv. 13
427 39 BILLDAL


Hjortina KB
Billdals Lärkträdsv. 17
427 38 Billdal


BRF Billdals Sjösida
Sjöbackevägen 12
427 37 BILLDAL


Brander Fastigheter Halland AB
Bolshedens Industriv. 18
427 50 Billdal


EhoAB Bostad Väst AB
Åsdammsv. 1
427 36 Billdal


E Holme Utveckling AB
Åsdammsv. 1
427 36 Billdal


KB Västkupan Nr 6
Billdals Häggv. 13
427 39 BILLDAL

Annons:

Köpa bostadsrätt i Billdal

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Billdal finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Billdal. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Billdal. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Billdal kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Billdal.

Bostadsrättsfakta om orten Billdal

I Billdal finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Billdal - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Billdal:

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du läsa mer om Billdal om du vill veta mer om Billdal än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Billdal.

I Billdal hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Billdal på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: