Bostadsrätt i Brämhult

Annons:
Lediga bostadsrätter i Brämhult - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Brämhult. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Brämhult. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Brämhult. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Brämhult från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Brämhult.
Annons:

Bostadsrätt i Brämhult

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Brämhult.

Mqvist Bostäder AB
Färgarg. 29
507 30 Brämhult


Gällstads Kullabo
Myråsg. 27
507 33 BRÄMHULT


BRF Solbo P 22
Porsen 14, KB
Färgarg. 29
507 30 Brämhult


Skånestaden Förvaltning AB
Källg. 1
507 31 BRÄMHULT


Västgötastaden Förvaltning AB
Källg. 1
507 31 BRÄMHULT


Brf Boråsbostad Nr 1
Källg. 1
507 31 BRÄMHULT


Svinåsa Förvaltnings AB
Log. 1
507 32 Brämhult

Annons:

Köpa bostadsrätt i Brämhult

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Brämhult finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Brämhult. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Brämhult. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Brämhult kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Brämhult.

Bostadsrättsfakta om orten Brämhult

I Brämhult finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Brämhult - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Brämhult:

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du läsa mer om Brämhult om du vill veta mer om Brämhult än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Brämhult.

I Brämhult hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Brämhult på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: