Bostadsrätt i Ellös

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ellös - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ellös. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ellös. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ellös. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Ellös från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ellös.
Annons:

Bostadsrätt i Ellös

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ellös.

Margareta Carlsson Fastighets AB
Skäretv. 12 F
474 31 Ellös


Hsb BRF Klockareberget I Orust
Klockarebergsv. 33
474 32 ELLÖS


Sweden Swebygg,, AB
Krappetv. 58
474 32 ELLÖS


Bebra Optimal AB
Fröjdendal 505
474 93 Ellös


Kontiki Dykcenter AB
Hallgrens v. 1 C
474 31 Ellös


BRF Strandkanten I Ellös
Skäretv.
474 31 Ellös

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ellös

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ellös finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ellös. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ellös. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ellös kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ellös.

Bostadsrättsfakta om orten Ellös

I Ellös finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ellös - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ellös:

Ellös är en tätort i Orusts kommun, belägen 15 km väster om kommunens centralort Henån. Ellös är den största industriorten på Orust, och hemort för Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Yta: 120,83 hektar
Invånarantal: 998, år 2010

Här kan du läsa mer om Ellös om du vill veta mer om Ellös än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ellös.

I Ellös hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ellös på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: