Bostadsrätt i Fritsla

Annons:
Lediga bostadsrätter i Fritsla - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Fritsla. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Fritsla. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Fritsla. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Fritsla från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Fritsla.
Annons:

Bostadsrätt i Fritsla

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Fritsla.

Hällingsjö Mureri AB
Förläggarev. 38
511 72 FRITSLA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Fritsla

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Fritsla finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Fritsla. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Fritsla. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Fritsla kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Fritsla.

Bostadsrättsfakta om orten Fritsla

I Fritsla finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fritsla - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Fritsla:

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Här kan du läsa mer om Fritsla om du vill veta mer om Fritsla än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Fritsla.

I Fritsla hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fritsla på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: