Bostadsrätt i Gråbo

Annons:
Lediga bostadsrätter i Gråbo - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Gråbo. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Gråbo. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Gråbo. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 9 olika bostadsförmedlarna i Gråbo från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Gråbo.
Annons:

Bostadsrätt i Gråbo

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Gråbo.

BRF Helegården
Bysmedsv. 82
443 41 Gråbo


Skepplaskog Lantbruk HB
Skepplaskogsv. 59
443 71 GRÅBO


Brf Fridhem I Gråbo
Lundbyv. 22 D
443 42 GRÅBO


BRF Svensro
Benelyckev. 11
443 70 Gråbo


Åttingen Surte Två AB
Strandkullen 46
443 72 Gråbo


BRF Ekdungen I Gråbo
Ekdungen 13
443 42 GRÅBO


B Johansson Fastighet Vp & Han
Grönbacka 45
443 43 Gråbo


Hsb Bostadsrättsförening Aggegården i Lerum
Sniken 2
443 41 Gråbo


Marie Ottosson Holding AB
Benelyckev. 6 A
443 70 Gråbo

Annons:

Köpa bostadsrätt i Gråbo

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Gråbo finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Gråbo. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Gråbo. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Gråbo kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Gråbo.

Bostadsrättsfakta om orten Gråbo

I Gråbo finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gråbo - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Gråbo:

Gråbo är en tätort i Lerums kommun i Västergötland, belägen 30 kilometer nordost om Göteborg, vid länsväg 190. Orten växte ursprungligen fram som ett stationssamhälle i Stora Lundby socken vid den år 1900 öppnade Västgötabanan.

Yta: 230,91 hektar
Invånarantal: 4195, år 2010

Här kan du läsa mer om Gråbo om du vill veta mer om Gråbo än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Gråbo.

I Gråbo hittade vi sammanlagt 9 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gråbo på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: