Bostadsrätt i Grästorp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Grästorp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Grästorp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Grästorp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Grästorp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 11 olika bostadsförmedlarna i Grästorp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Grästorp.
Annons:

Bostadsrätt i Grästorp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Grästorp.

BRF Glaset
Fribergsg. 18
467 40 GRÄSTORP


Andreas Karlsson Fastigheter
Tengene Asphagen 1
467 92 Grästorp


BRF Boken I Grästorp
Badg. 130
467 30 Grästorp


BRF Lunnevi Nr 1
Bostadsrättsföreningen Lunnevi Nr 2
Pilbågsv. 12
467 35 GRÄSTORP


Brf Boken
Badg. 130
467 30 Grästorp


Hemmabostäder I Grästorp Förvaltnings AB
Odinsg. 13
467 40 GRÄSTORP


Flo-Sals Bygdegårdsförening
Flo Gålstad 9
467 96 Grästorp


Grästorps Bostäder I Centrum AB
Västölsg. 7
467 30 Grästorp


Korpen 3 Grästorp AB
Västölsg. 7
467 30 Grästorp


LOFi Fastigheter AB
Johanneberg 15
467 92 Grästorp

Annons:

Köpa bostadsrätt i Grästorp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Grästorp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Grästorp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Grästorp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Grästorp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Grästorp.

Bostadsrättsfakta om orten Grästorp

I Grästorp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grästorp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Grästorp:

Grästorp är en tätort och centralort i Grästorps kommun i Västergötland. Grästorp var mellan 1812 och 1896 tingsplats för Åse och Viste härader.

Yta: 224,83 hektar
Invånarantal: 2969, år 2010

Här kan du läsa mer om Grästorp om du vill veta mer om Grästorp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Grästorp.

I Grästorp hittade vi sammanlagt 11 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grästorp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: