Bostadsrätt i Grebbestad

Annons:
Lediga bostadsrätter i Grebbestad - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Grebbestad. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Grebbestad. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Grebbestad. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Grebbestad från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Grebbestad.
Annons:

Bostadsrätt i Grebbestad

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Grebbestad.

Sinclair 12 AB Svensk Fastighetsekonomi
0525 - 106 80Svensk Fastighetsförmedling
Nedre Långg. 12
457 72 Grebbestad


Ostronet i Grebbestad, KB
0525 - 614 80BRF Solhöjden
Moränv. 21
457 72 Grebbestad


Mainers Fastigheter AB
Sövallsv. 9
457 72 Grebbestad


Grebbestadsbo KB
Grönemadsv. 61
457 95 GREBBESTAD


Stiftelsen Hem För Gamla
Sövallsv. 12
457 95 GREBBESTAD


Askengrens Fastighetsmäklare
Strandv. 18
457 72 Grebbestad


Askengren & Partners AB
Strandv. 18
457 72 Grebbestad


Etlic AB
Ertseröd Myren 1
457 95 GREBBESTAD


Havsnära Hus i Väst AB
Stöbergsv. 10
457 72 Grebbestad


Mäklarhuset
Nedre Långg. 48
457 72 Grebbestad


Fastighetsbyrån Gert Jacobsson AB
Kaptensg. 7
457 72 Grebbestad

Annons:

Köpa bostadsrätt i Grebbestad

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Grebbestad finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Grebbestad. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Grebbestad. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Grebbestad kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Grebbestad.

Bostadsrättsfakta om orten Grebbestad

I Grebbestad finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grebbestad - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Grebbestad:

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan du läsa mer om Grebbestad om du vill veta mer om Grebbestad än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Grebbestad.

I Grebbestad hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grebbestad på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: