Bostadsrätt i Gunnilse

Annons:
Lediga bostadsrätter i Gunnilse - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Gunnilse. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Gunnilse. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Gunnilse. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Gunnilse från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Gunnilse.
Annons:

Bostadsrätt i Gunnilse

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Gunnilse.

T. Forsells Trafikutbildning
Hällmarksv. 6
424 56 Gunnilse

Annons:

Köpa bostadsrätt i Gunnilse

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Gunnilse finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Gunnilse. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Gunnilse. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Gunnilse kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Gunnilse.

Bostadsrättsfakta om orten Gunnilse

I Gunnilse finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gunnilse - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Gunnilse:

Gunnilse är en ort i primärområdet Gunnilse i nordöstra delarna av Göteborgs kommun i stadsdelen Angered (Angereds socken). SCB har för orten avgränsat och namnsatt två småorter, Gunnilse (västra delen) och Gunnilse (östra delen), där den östra delen upphörde i och med sammanställningen 2010.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 113, år 2010

Här kan du läsa mer om Gunnilse om du vill veta mer om Gunnilse än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Gunnilse.

I Gunnilse hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gunnilse på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: