Bostadsrätt i Hällekis

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hällekis - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hällekis. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hällekis. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hällekis. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Hällekis från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hällekis.
Annons:

Bostadsrätt i Hällekis

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hällekis.

Korsnäbben Fastigheter
Kinnekulle Kullingen 1
533 94 HÄLLEKIS


BRF Mandolinen
Skagen Hasselbacken 1
533 94 HÄLLEKIS


Bostadsrättsföreningen Hästhoven
Klöverv. 3
533 74 HÄLLEKIS


Trolmens Gård AB
Trolmen
533 94 HÄLLEKIS


Hjelmsäters Fastigheter AB
Hjelmsäters Egendom
533 94 HÄLLEKIS


Grönlund Säteri AB
Hellekis Säteri 1
533 94 HÄLLEKIS


Tobias
Stakeklevsv. 1
533 74 HÄLLEKIS

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hällekis

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hällekis finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hällekis. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hällekis. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hällekis kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hällekis.

Bostadsrättsfakta om orten Hällekis

I Hällekis finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hällekis - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hällekis:

Hällekis är en tätort i Götene kommun. Samhället ligger ungefär 15 km från Götene och 25 km från Lidköping. Orten ligger vid sjön Vänerns strand. Strax söder om orten ligger platåberget Kinnekulle med 18 naturreservat och Kinnekulle naturvårdsområde.

Yta: 184,71 hektar
Invånarantal: 704, år 2010

Här kan du läsa mer om Hällekis om du vill veta mer om Hällekis än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hällekis.

I Hällekis hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hällekis på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: