Bostadsrätt i Herrljunga

Annons:
Lediga bostadsrätter i Herrljunga - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Herrljunga. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Herrljunga. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Herrljunga. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 17 olika bostadsförmedlarna i Herrljunga från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Herrljunga.
Annons:

Bostadsrätt i Herrljunga

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Herrljunga.

Herrljunga Bostäder AB
Torget 2 D
524 30 Herrljunga


Skräddaren 1 i Herrljunga AB
Frög. 12
524 32 Herrljunga


Trollabo Fastighets AB
Hudene Trollabo Gård
524 92 Herrljunga


Fastighetsaktiebolaget Vivaldi I Vårgårda
Hudene Trollabo Gård 1
524 92 Herrljunga


M & L Fastigheter
Materialv. 3
524 32 Herrljunga


BRF Hyberget
Hudene Trollberget 47
524 92 Herrljunga


Bostadsrättsföreningen Västergården
Nästegårdsg. 14
524 30 Herrljunga


BRF Ängen I Herrljunga
Hudene
524 92 Herrljunga


Bostadsrättsföreningen Boråsvägen 2-12
Hudene
524 92 Herrljunga


Fastighetsbolaget Tallen 3 AB
Stenunga 1:2
Stenunga SPÅNGGÅRDEN
524 92 Herrljunga


Byggkonsulten I Herrljunga AB
Storg. 42 B
524 30 Herrljunga


Rorab AB
BRF Svea Nr 2
Vegag. 7 A
524 31 HERRLJUNGA


Fastighetsaktiebolaget B-Å Hellstadius
Storg. 42 B
524 30 Herrljunga


Vivaldi i Vårgårda
Hudene Trollabo Gård
524 92 Herrljunga


BRF Herrljungahus Nr 3
Nästegårdsg. 3 C
524 30 Herrljunga

Annons:

Köpa bostadsrätt i Herrljunga

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Herrljunga finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Herrljunga. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Herrljunga. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Herrljunga kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Herrljunga.

Bostadsrättsfakta om orten Herrljunga

I Herrljunga finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Herrljunga - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Herrljunga:

Herrljunga är en tätort och centralort i Herrljunga kommun, Västra Götalands län. Herrljunga är en järnvägsknut där Västra stambanan och Älvsborgsbanan korsas. I orten finns bryggeriet Herrljunga Cider och elektronikföretaget Fideltronik Scandinavia AB.

Yta: 370,54 hektar
Invånarantal: 3822, år 2010

Här kan du läsa mer om Herrljunga om du vill veta mer om Herrljunga än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Herrljunga.

I Herrljunga hittade vi sammanlagt 17 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Herrljunga på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: