Bostadsrätt i Hjälteby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hjälteby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hjälteby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hjälteby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hjälteby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Hjälteby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hjälteby.
Annons:

Bostadsrätt i Hjälteby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hjälteby.

Gofab Fastighetsbyrå AB
Hjältebyv. 1
471 72 Hjälteby


Henrik Hansson Fritid
Mjörn 7346
471 73 HJÄLTEBY

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hjälteby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hjälteby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hjälteby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hjälteby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hjälteby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hjälteby.

Bostadsrättsfakta om orten Hjälteby

I Hjälteby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hjälteby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hjälteby:

Hjälteby är en ort i Valla socken, Tjörns kommun i Västra Götalands län och landskapet Bohuslän. För bebyggelse i orten och dess kringområde har SCB avgränsat en småort, namnsatt till Hjälteby och del av Sundsby.

Yta: 43 hektar
Invånarantal: 181, år 2010

Här kan du läsa mer om Hjälteby om du vill veta mer om Hjälteby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hjälteby.

I Hjälteby hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hjälteby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: