Bostadsrätt i Hönö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hönö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hönö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hönö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hönö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Hönö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hönö.
Annons:

Bostadsrätt i Hönö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hönö.

Ahlberg & Berndtsson Revisions & Fastighetsbyrå AB
Västra v. 10
475 42 Hönö


PAFAB Försäljnings AB
Skönviksv. 7
475 42 Hönö


Aston Harald Property Grötö AB
Östra Hamnen 26
475 42 Hönö


BRF Bovieran Hönö
Heinövallen 11
475 40 Hönö


Vingafjord Fiskeri AB
Tulpanv. 7
475 40 Hönö


Nibo Fastighetsförvaltning, AB
Skönviksv. 7
475 42 Hönö


Bostadsrättsföreningen Hässlavägen
Hässlav. 13
475 42 Hönö


Bo Bra i Falköping AB
Skönviksv. 7
475 42 Hönö

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hönö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hönö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hönö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hönö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hönö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hönö.

Bostadsrättsfakta om orten Hönö

I Hönö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hönö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hönö:

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du läsa mer om Hönö om du vill veta mer om Hönö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hönö.

I Hönö hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hönö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: