Bostadsrätt i Jörlanda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Jörlanda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Jörlanda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Jörlanda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Jörlanda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Jörlanda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Jörlanda.
Annons:

Bostadsrätt i Jörlanda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Jörlanda.

Lunneberga B&B AB
Ranebo 401
444 92 Jörlanda


BRF Nova
Jörlandav. 7 B
444 65 Jörlanda


BRF Nordäng
Ranehedsv.
444 65 Jörlanda


UO Konsult AB
Bråland 330
444 92 Jörlanda

Annons:

Köpa bostadsrätt i Jörlanda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Jörlanda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Jörlanda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Jörlanda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Jörlanda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Jörlanda.

Bostadsrättsfakta om orten Jörlanda

I Jörlanda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Jörlanda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Jörlanda:

Jörlanda är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Jörlanda socken, belägen mellan E6 och havet. Jörlanda har en gammal kyrkobyggnad som brann ner 1921, men som 1926 byggdes upp igen, Jörlanda kyrka.

Yta: 66,74 hektar
Invånarantal: 789, år 2010

Här kan du läsa mer om Jörlanda om du vill veta mer om Jörlanda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Jörlanda.

I Jörlanda hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Jörlanda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: