Bostadsrätt i Kållekärr

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kållekärr - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kållekärr. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kållekärr. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kållekärr. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Kållekärr från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kållekärr.
Annons:

Bostadsrätt i Kållekärr

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kållekärr.

Kustfast AB
Vallhamn industriväg 13
471 93 Kållekärr


Olsson och Söner Skärhamn AB
0304 - 66 00 26Stjärnhuset På Tjörn KB
Lerdal 20
471 93 Kållekärr


Jan-Ove Olsson Fastighet AB
Sundbyvägen 1c
471 94 KÅLLEKÄRR


Tjörns Bostads AB
Vallhamn industriväg 213
471 93 Kållekärr


Tjörns Golfklubb
Rävlanda 121
471 93 Kållekärr

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kållekärr

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kållekärr finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kållekärr. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kållekärr. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kållekärr kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kållekärr.

Bostadsrättsfakta om orten Kållekärr

I Kållekärr finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kållekärr - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kållekärr:

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du läsa mer om Kållekärr om du vill veta mer om Kållekärr än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kållekärr.

I Kållekärr hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kållekärr på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: