Bostadsrätt i Kareby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kareby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kareby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kareby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kareby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Kareby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kareby.
Annons:

Bostadsrätt i Kareby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kareby.

Ingmar Börjessons Fastighetsförvaltning
Rogstorp 230
442 93 Kareby


BRF Kyrke Kareby
Kareby Kyrkv. 145
442 93 Kareby

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kareby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kareby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kareby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kareby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kareby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kareby.

Bostadsrättsfakta om orten Kareby

I Kareby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kareby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kareby:

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här kan du läsa mer om Kareby om du vill veta mer om Kareby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kareby.

I Kareby hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kareby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: