Bostadsrätt i Kungälv

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kungälv - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kungälv. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kungälv. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kungälv. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Kungälv från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kungälv.
Annons:

Bostadsrätt i Kungälv

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kungälv.

Stiftelsen Kungälvsbostäder
Uddevallav. 1
442 18 KUNGÄLV


bokab
Nämndhuset
442 30 KUNGÄLV


Seleco Affärsbyrå KB
070 - 777 56 33Svensk Fastighetsförmedling
Gymnasieg. 4
442 34 KUNGÄLV


Axelssons Fastighetsbyrå
Gymnasieg. 2
442 34 KUNGÄLV


HSB Göteborg
Torgg. 2
442 32 KUNGÄLV


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Gymnasieg. 4
442 34 KUNGÄLV


Bostadsrättsföreningen Rexhällan I Kungä
Rexeg. 3
442 32 KUNGÄLV


Teax Fastigheter AB
Gymnasieg. 2
442 34 KUNGÄLV


BRF Boklok Uppegård
Ringvältv. 72 C
442 44 Kungälv


Bostadsrättsföreningen Lyckan
Kungälv
442 34 KUNGÄLV


Hsb BRF Tunge Västra I Kungälv
Kungälvs Bostadsrättsförening Nr 2
Rådmansg. 46
442 30 KUNGÄLV


BRF Glaset Nr 2
Bagareg. 1
442 30 KUNGÄLV


Hsb BRF Ulvegärde I Kungälv
Ulvedalsg. 1
442 43 KUNGÄLV

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kungälv

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kungälv finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kungälv. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kungälv. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kungälv kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kungälv.

Bostadsrättsfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungälv - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kungälv:

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungälv om du vill veta mer om Kungälv än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kungälv.

I Kungälv hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungälv på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: