Bostadsrätt i Kungshamn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kungshamn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kungshamn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kungshamn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kungshamn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 17 olika bostadsförmedlarna i Kungshamn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kungshamn.
Annons:

Bostadsrätt i Kungshamn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kungshamn.

Sotenäsbostäder AB
Tångenv. 2 A
456 32 Kungshamn


Fastighetsbyrån
Hotellg. 3
456 31 KUNGSHAMN


Jörmik Service HB
Kryssnäsv. 5
456 42 KUNGSHAMN


Sotenö Bostadsdrättsförening
Kubbonge AB
Rörvik Östergård Toreborg 1 A
456 91 KUNGSHAMN


Jemaha, HB
Hamng. 15 A
456 31 KUNGSHAMN


No 1 Fastighetsförvaltning AB
Televerksv. 15
456 33 KUNGSHAMN


Nip Fastigheter AB
Televerksv. 8
456 33 KUNGSHAMN


Sotenäs Boendeutveckling AB
Måsg. 1
456 31 KUNGSHAMN


Per Efverlund Fastighetsbyrå AB
Hotellg. 3
456 31 KUNGSHAMN


Mäklarkonsult I Väst, AB
Köpmanstorget 5
456 31 KUNGSHAMN


Svensk Fastighetsförmedling
Köpmanstorget 8
456 31 KUNGSHAMN


Cegra Mäklarbyrå
Hamng. 35
456 31 KUNGSHAMN


Bobutiken I Sotenäs AB
Köpmanstorget 8
456 31 KUNGSHAMN


Alingsåsplantaget AB
Bäckeviksg. 23
456 31 KUNGSHAMN


Mr i N. Bohuslän AB
Bäckevikstorget 6
456 31 KUNGSHAMN


Mäklarhuset
Hamng. 27
456 31 KUNGSHAMN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kungshamn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kungshamn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kungshamn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kungshamn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kungshamn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kungshamn.

Bostadsrättsfakta om orten Kungshamn

I Kungshamn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungshamn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kungshamn:

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungshamn om du vill veta mer om Kungshamn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kungshamn.

I Kungshamn hittade vi sammanlagt 17 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungshamn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: