Bostadsrätt i Kvänum

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kvänum - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kvänum. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kvänum. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kvänum. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Kvänum från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kvänum.
Annons:

Bostadsrätt i Kvänum

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kvänum.

Navitaro AB
Nya v. 14
535 30 Kvänum


Lugnet Design & Utveckling, AB
Kvänum Lugnet
535 91 KVÄNUM


A.A Fastigheter AB
N. Vånga Karlsgården 5
535 93 KVÄNUM


Bostadsrättsföreningen Kvänum Fritid
Prinsagårdsg. 3
535 30 Kvänum


Karl-Erik Benders AB
Edsvära
535 93 KVÄNUM

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kvänum

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kvänum finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kvänum. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kvänum. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kvänum kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kvänum.

Bostadsrättsfakta om orten Kvänum

I Kvänum finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kvänum - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kvänum:

Kvänum är en tätort i Vara kommun i Västra Götalands län. Orten är belägen på Varaslätten. Kvänum är en industriort. Företag som Swegon (tidigare PM-Luft), Kvänum Kök, och Åkerstedts gör att orten har mer än 1 000 arbetstillfällen inom industrin.

Yta: 160,40 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du läsa mer om Kvänum om du vill veta mer om Kvänum än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kvänum.

I Kvänum hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kvänum på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: