Bostadsrätt i Lerum

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lerum - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lerum. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lerum. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lerum. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 11 olika bostadsförmedlarna i Lerum från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lerum.
Annons:

Bostadsrätt i Lerum

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lerum.

PEO Johanssons Fastighetsvärdering AB
Nedre Axåsv. 4
443 32 LERUM


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
L. Torget 7
443 30 LERUM


Bjurfors Lerum
Bagges Torg 7
443 30 LERUM


Mäklarhuset
Adelstorpsv. 9 B
443 30 LERUM


HSB Brf Dergården
Gustaf Daléns v. 39
443 34 LERUM


Mäklarhuset Lerum
Adelstorpsv. 9
443 30 LERUM


KB Svartedal 2
BRF Lerum Torp
Frödings Allé 48 C
443 31 Lerum


Sonnerup Technologies AB
Örnbacken 3
443 32 LERUM


BRF Solbo Lerum
JSD Förvaltning & Rådgivning AB
Lottas v. 5
443 92 LERUM

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lerum

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lerum finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lerum. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lerum. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lerum kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lerum.

Bostadsrättsfakta om orten Lerum

I Lerum finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lerum - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lerum:

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om Lerum om du vill veta mer om Lerum än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lerum.

I Lerum hittade vi sammanlagt 11 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lerum på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: