Bostadsrätt i Lundsbrunn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lundsbrunn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lundsbrunn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lundsbrunn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lundsbrunn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Lundsbrunn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lundsbrunn.
Annons:

Bostadsrätt i Lundsbrunn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lundsbrunn.

Bostadsrättsföreningen Brunnsbyn
Björkslingan 2
533 72 LUNDSBRUNN


Klings Hus & Transport AB
Mariedalsv. 8
533 72 LUNDSBRUNN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lundsbrunn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lundsbrunn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lundsbrunn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lundsbrunn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lundsbrunn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lundsbrunn.

Bostadsrättsfakta om orten Lundsbrunn

I Lundsbrunn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lundsbrunn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lundsbrunn:

Lundsbrunn är en tätort i Götene kommun. Vid Lundsbrunn finns en källa, Odenskälla som i början av 1700-talet fick medicinsk användning, och i början av 1800-talet började den radioaktiva järnkällan användas som hälsobrunn

Yta: 123,73 hektar
Invånarantal: 887, år 2010

Här kan du läsa mer om Lundsbrunn om du vill veta mer om Lundsbrunn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lundsbrunn.

I Lundsbrunn hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lundsbrunn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: