Bostadsrätt i Mariestad

Annons:
Lediga bostadsrätter i Mariestad - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Mariestad. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Mariestad. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Mariestad. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Mariestad från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Mariestad.
Annons:

Bostadsrätt i Mariestad

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Mariestad.

Årnäs AB
Årnäs Säteri
542 75 MARIESTAD


HSB BRF Bråtenpark
Akaciastigen 4
542 42 MARIESTAD


Bostadsrättsföreningen Katrineforshus Nr 1
Carlbecksv. 2
542 32 Mariestad


Svensk Fastighetsförmedling
Österlångg. 19
542 30 Mariestad


ERA Skaraborgsmäklaren
Kajg. 1
542 30 Mariestad


HSB Nordvästra Götaland
Strandv. 9
542 30 Mariestad


Mäklarringen
Västerlångg. 1
542 30 Mariestad


HSB:s Bostadsrättsförening Svampen
Bergsg. 48
542 31 MARIESTAD


BRF Björsäter
Bostadsrättsföreningen Västra Skogen
Tjäderv. 48
542 41 Mariestad


Riksbyggens BRF Borgmästaren Töreboda
Carlbecksv. 2
542 32 Mariestad


Riksbyggens bostadsrättsförening
Carlbecksv. 2
542 32 Mariestad


HSB:s Bostadsrättsförening Karlsholme
0501 - 685 40Bostadsrättsföreningen Insekten
Lockerudsv. 77
542 45 Mariestad

Annons:

Köpa bostadsrätt i Mariestad

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Mariestad finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Mariestad. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Mariestad. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Mariestad kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Mariestad.

Bostadsrättsfakta om orten Mariestad

I Mariestad finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mariestad - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Mariestad:

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här kan du läsa mer om Mariestad om du vill veta mer om Mariestad än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Mariestad.

I Mariestad hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mariestad på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: