Bostadsrätt i Nödinge

Annons:
Lediga bostadsrätter i Nödinge - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Nödinge. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Nödinge. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Nödinge. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 12 olika bostadsförmedlarna i Nödinge från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Nödinge.
Annons:

Bostadsrätt i Nödinge

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Nödinge.

G.H:S Mäklarbyrån
S. Trolleviksv. 19
449 34 Nödinge


Kooperativ Hyresrättsförening Nödinge Nr 2
Hsb BRF Ekan I Härnösand
Kyrkogårdsvägen 35
449 30 Nödinge


Europahuset Restaurang AB
Malörtsv. 5
449 33 NÖDINGE


Riksbyggens Bostadsrättsförening Trollevik
S. Trolleviksv. 46
449 34 Nödinge


Pigegården AB
G. Kilandav. 14
449 30 Nödinge


Kooperativa Hyresrättsföreningen Nödinge Nr 1
0303 - 33 08 22Alebyggen, AB
Ale Torg 7
449 31 NÖDINGE


Largo Westin Real Estate & Consulting AB
Hallbackev. 66
449 36 Nödinge


Svensk Fastighetsförmedling
Ale Torg 12
449 31 NÖDINGE


Asj Investera
Fyrklöverg. 125
449 34 Nödinge


Aleda Fastighetsförmedling AB
Ale Torg 12
449 31 NÖDINGE

Annons:

Köpa bostadsrätt i Nödinge

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Nödinge finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Nödinge. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Nödinge. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Nödinge kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Nödinge.

Bostadsrättsfakta om orten Nödinge

I Nödinge finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nödinge - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Nödinge:

Nödinge är en del av tätorten Nödinge-Nol och kyrkbyn i Nödinge socken, belägen vid E45 och Norge/Vänerbanan, öster om Göta älv cirka 2 mil nordost om Göteborg.

Yta:
Invånarantal: 4174, år 1980

Här kan du läsa mer om Nödinge om du vill veta mer om Nödinge än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Nödinge.

I Nödinge hittade vi sammanlagt 12 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nödinge på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: